Inschrijven

DSCF2668

Wie bij VWM wil wonen, hoeft niet ingeschreven te staan bij een woningbouwvereniging. Wel moet je je bij ons hebben ingeschreven,  dat kan na een kennismakingsgesprek bij het Secretariaat. Je ontvangt na het gesprek een inschrijfformulier.

Dit vul je in en stuur je terug. Het volgende moet je meesturen:

  1. Een kopie geldig legitimatiebewijs (paspoort/ identiteitsbewijs)van NL of uit Schengenland OF een verblijfsvergunning (minimaal 5 jaar) van alle meeverhuizende leden van uw huishouden;
  2. Ben je jonger dan 23 jaar. Stuur dan ook mee:
    a. Een kopie inkomensverklaring van de Belastingdienst.
    b. Een inkomensverklaring vraag je eenvoudig en gratis aan via de Belastingtelefoon, T 0800 0543. Houd je BSN-nummer bij de hand. De Belastingdienst stuurt de verklaring vervolgens binnen vijf werkdagen toe. Je kunt dit ook via internet aanvragen bij de Belastingdienst. Als de belastingdienst geen inkomensverklaring kan afgeven, dan ontvang je hiervan een schriftelijke bevestiging. Lever deze in en voeg kopieën  van je meest recente jaaropgave en 3 recente salarisstroken toe (of vier weekloonstroken)

Deze gegevens komen, samen met het inschrijfformulier en een persoonlijke toelichting,  in een map. Die wordt door bewoners geraadpleegd wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe buren in hun cluster. Passen jouw profiel en motivatie bij de verwachting die de bewoners van een nieuwe buur hebben, dan word je uitgenodigd voor een gesprek . Klikt het wederzijds, dan word je vervolgens welkom geheten als nieuw lid van VWM.